دوره آموزشی تکثیر و پرورش میکروجلبک اسپرولینا و کلرلا
به مدت 12 ساعت تئوری و عملی برگزار می گردد
سرفصل آموزشی :
جلبک اسپرولینا و کلرولا چرا اسپرولینا و کلرولا پرورش دهیم؟
توجیه اقتصادی کار بررسی شرایط و نیاز دمایی و رطوبت
بلوم جلبک
ضرورت کشت جلبک
بررسی امکان پرورش میکروجلبک
نحوه ساخت محیط کشت
آشنایی با ریز جلبک با تاکید بر دو گونه مهم تجاری اسپیرولینا و کلرولا
خصوصیات و نحوه شناسایی نیاز های اکولوژیک ریز جلبک ها
تکنیک های نوین کشت و تولید این دو گونه
آموزش طراحی سالن و سیستم های پرورش
جــــدا ســـــازی و تهیه استوک خالص میکرو جلبک ها
آموزش ساخت محــــیط کشــــت یــــا حــلال هــای کشـــت
جمع آوری محصول Hervesting
بازدید عملی روز دوم
بازاریابی و معرفی صنایع مرتبط
پرسش و پاسخ
پشتیبانی بعد دوره و ارتباط مستقیم با مدرس
خانم مهندس میرزایی
میزان پروتئین اسپیرولینا بین ۵۰-۷۰ درصد بسته به نحوه پرورش و نوع فراوری و بسته بندی متغیر می باشد .
این درصورتیست که در بهترین حالت پروتئین گیاهی نصف این مقدار می باشد (سویا ۳۵ درصد) .
از نظر کیفیت پروتئین ، اسپیرولینا شامل تمام اسید آمینه های ضروری می باشد که ۴۷ درصد وزن پروتئین این جلبک را تشکیل می دهند .
این مقدار از آمینو اسیدهای ضروری ارزش بیولوژیکی اسپیرولینا را نشان می دهد ، همچنان به علت نداشتن دیواره سلولی سخت قابلیت جذب این ماده غذایی حدود ۸۳-۹۰ درصد می باشد .
گواهینامه معتبر مرود تایید شیلات ایران
علاقمندان جهت ثبت نام با شماره 02166069301 و یا 09126625703 تماس حاصل نمایند
مشخصات آگهی
نام
مهندسی فراساحل نگار
موقعیت
تهران
تلفن
09354460616 - 02186037906
آدرس
خ سپهبد قرنی
به مدت 12 ساعت تئوری و عملی برگزار می گردد
سرفصل آموزشی :
جلبک اسپرولینا و کلرولا چرا اسپرولینا و کلرولا پرورش دهیم؟
توجیه اقتصادی کار بررسی شرایط و نیاز دمایی و رطوبت
بلوم جلبک
ضرورت کشت جلبک
بررسی امکان پرورش میکروجلبک
نحوه ساخت محیط کشت
آشنایی با ریز جلبک با تاکید بر دو گونه مهم تجاری اسپیرولینا و کلرولا
خصوصیات و نحوه شناسایی نیاز های اکولوژیک ریز جلبک ها
تکنیک های نوین کشت و تولید این دو گونه
آموزش طراحی سالن و سیستم های پرورش
جــــدا ســـــازی و تهیه استوک خالص میکرو جلبک ها
آموزش ساخت محــــیط کشــــت یــــا حــلال هــای کشـــت
جمع آوری محصول Hervesting
بازدید عملی روز دوم
بازاریابی و معرفی صنایع مرتبط
پرسش و پاسخ
پشتیبانی بعد دوره و ارتباط مستقیم با مدرس
خانم مهندس میرزایی
میزان پروتئین اسپیرولینا بین ۵۰-۷۰ درصد بسته به نحوه پرورش و نوع فراوری و بسته بندی متغیر می باشد .
این درصورتیست که در بهترین حالت پروتئین گیاهی نصف این مقدار می باشد (سویا ۳۵ درصد) .
از نظر کیفیت پروتئین ، اسپیرولینا شامل تمام اسید آمینه های ضروری می باشد که ۴۷ درصد وزن پروتئین این جلبک را تشکیل می دهند .
این مقدار از آمینو اسیدهای ضروری ارزش بیولوژیکی اسپیرولینا را نشان می دهد ، همچنان به علت نداشتن دیواره سلولی سخت قابلیت جذب این ماده غذایی حدود ۸۳-۹۰ درصد می باشد .
گواهینامه معتبر مرود تایید شیلات ایران
علاقمندان جهت ثبت نام با شماره 02166069301 و یا 09126625703 تماس حاصل نمایند
مشخصات آگهی
نام
مهندسی فراساحل نگار
موقعیت
تهران
تلفن
09354460616 - 02186037906
آدرس
خ سپهبد قرنی
دیدگاه ها
ارسال دیدگاه
می خواهید دیدگاه خود را ارسال کنید؟ وارد حساب کاربری خود شوید
اولین دیدگاه را شما برای این آگهی ثبت کنید