چرا مطالب این کتاب کاملا کاربردی است و باعث موفقیت شما میشود؟
حدود ۱۲ سال پیش تصمیم گرفتم به طور جدی شغل کابینت سازی را به صورت حرفه ای شروع کنم. خیلی زود متوجه شدم که با روشی که دوستان و همکاران من کار می کنند من به هدفم نمیرسم. در زمان بسیار کوتاهی پروژه هایی را گرفتم و به اتمام رساندم و هر دفعه تجربه جدیدی به تجربیات من اضافه می شد. من از رشته فنی و مهندسی وارد این حرفه شده بودم و دوست داشتم که تمامی مراحل کار مهندسی و با اصول انجام شود. به همین دلیل شروع یادگیری طراحی با اتوکد و افزایش مهارت خودم کردم و بعد تمامی استانداردهای ساخت و معماری آشپزخانه فراگرفتم.
همه این مسائل فنی به من کمک بسیاری کرد و توانستم تا سال ۹۶ حدود ۱۵۰۰ پروژه اجرایی را داشته باشم. سپس تصمیم گرفتم بنا به درخواست دوستان و علاقه شدید خودم به آموزش کابینت سازی به صورت اصولی و مهندسی، تجربیات خودم را در قالب دوره های آموزشی حضوری و بسته های آموزشی در اختیار دیگران قرار بدهم.
به طور مثال در یکی از پروژه های اجرای کابینت وقتی طراحی پیشنهادی را به مشتری دادم و بعد از تغییرات به طرح نهایی رسیدیم و کار به مرحله اجرا رسید در جانمایی یخچال بر اساس استانداردها عمل کردم و کابینت ها ساخته شد و به ساختمان منتقل شد. هماهنگی نصب را انجام دادم و کار با سرعت هر چه تمام انجام و تحویل مشتری شد. چند روز بعد مشتری با من تماس گرفت و گفت اسباب کشی کردیم و برای جانمایی یخچال در آشپزخانه به مشکل برخورد کردیم و ارتفاع یخچال اجازه نمی دهد تا جای خود قرار بگیرد.
بسیار متعجب شدم سریعا خودم را به محل رساندم. ابتدا فکر می کردم که مشتری اشتباه می کند چون تا بحال چنین مشکلی سابقه نداشت. کابینت های بسیاری ساخت و تحویل داده بودم ولی اتفاقی نیافتاده بود. یخچال را اندازه گرفتم، بله ارتفاع یخچال بلندتر از استاندارد بود. سریعا با نصاب هماهنگ کردم و به محل مشتری آمد. تاج و زیر چراغ را به سرعت باز کردیم و کابینت بالای یخچالی را باز کرده و شروع به اصلاح کردیم. برای اصلاح درب مجبور شدم به کارگاه بروم تا آن را اصلاح کنم. در نهایت به سرعت کار را اصلاح کردیم و به مشتری تحویل دادیم.
این موضوع چندین پیامد و درس برای کسب و کار من داشت که بسیاری از نکات را در کتاب آموزش کابینت سازی خودم توضیح داده ام.
اول اینکه هیچگاه و هیچگاه بر اساس اطلاعات خودم نباید کار اجرایی را انجام دهم. می توانم از اطلاعاتم برای مشاوره و طراحی اولیه استفاده کنم ولی فهمیدم که همیشه امکان دارد تجهیزاتی که مشتری دارد مثل گاز، یخچال، ماکروفر ممکن است از دایره دانسته های من خارج باشد و بعد از انجام کار به مشکل برخوردم کنم. از آن روز به بعد همیشه در قرارداد عنوان می کردم که اندازه استاندارد یخچال ابعادی است که در متن قرارداد آمده ولی شما (مشتری) باید اندازه ها را تایید کند و اگر غیر از این ابعاد است به من اطلاع دهد.
دوم اینکه چک نکردن اندازه با مشتری باعث صدمه مالی و زمانی می شود و در ضمن برای اصلاح کار قبلی تاثیر مستقیمی در پروژه های بعدی داشته و کارهایم دچار اختلال می شود.
سوم که از هم مهمتر بود متوجه شدم که عدم توجه به اندازه های واقعی علاوه بر ضرر مالی در آن پروژه باعث می شود که در دیدگاه مشتری تنزل درجه پیدا کرده و دیگر نگاه متخصص کابینت را به من نداشته باشد. و نتیجه مهم این بود که دیگر از جانب آن مشتری کس دیگری وارد مجموعه نمی شد و در واقع زنجیره مشتریان قطع می شد که بدترین حالت در کسب و کار من بود.
این تجربه می تواند اهمیت و لزوم دانستن اندازه و استانداردها را برای شما پر رنگ تر کند.
تاکنون به کمک محصولات آموزشی خودم اعم از دوره حضوری و بسته های آموزشی توانسته ام به بیش از ۴۰۰ نفر کمک کنم تا کسب و کار خود را داشته باشند. برخی از دانش آموختگان سامان چوب در سراسر ایران به برندهای معتبر و حرفه ای در حوزه خود تبدیل شده اند.
در بهار سال ۱۳۹۸ تصمیم گرفتم، کتاب آموزش کابینت سازی را نیز بنویسم و به شما همراهان همیشگی سامان چوب ارائه کنم.
این موارد را توضیح دادم تا بدانید کتاب آموزش کابینت سازی کاملا کاربردی است و نتیجه سالها تجربه در زمینه آموزش و طراحی و ساخت کابینت و دکوراسیون در سراسر ایران است.
در سایت سامان چوب آموزش کابینت سازی به صورت حرفه ای برای اولین بار در ایران ارائه می گردد تا دوستان علاقه مند به این حوزه بتوانند مهارت لازم را در زمینه کابینت و دکوراسیون بدست بیاورند و از آن کسب درآمد نیز داشته باشند.
https://samanchoob.com/
حدود ۱۲ سال پیش تصمیم گرفتم به طور جدی شغل کابینت سازی را به صورت حرفه ای شروع کنم. خیلی زود متوجه شدم که با روشی که دوستان و همکاران من کار می کنند من به هدفم نمیرسم. در زمان بسیار کوتاهی پروژه هایی را گرفتم و به اتمام رساندم و هر دفعه تجربه جدیدی به تجربیات من اضافه می شد. من از رشته فنی و مهندسی وارد این حرفه شده بودم و دوست داشتم که تمامی مراحل کار مهندسی و با اصول انجام شود. به همین دلیل شروع یادگیری طراحی با اتوکد و افزایش مهارت خودم کردم و بعد تمامی استانداردهای ساخت و معماری آشپزخانه فراگرفتم.
همه این مسائل فنی به من کمک بسیاری کرد و توانستم تا سال ۹۶ حدود ۱۵۰۰ پروژه اجرایی را داشته باشم. سپس تصمیم گرفتم بنا به درخواست دوستان و علاقه شدید خودم به آموزش کابینت سازی به صورت اصولی و مهندسی، تجربیات خودم را در قالب دوره های آموزشی حضوری و بسته های آموزشی در اختیار دیگران قرار بدهم.
به طور مثال در یکی از پروژه های اجرای کابینت وقتی طراحی پیشنهادی را به مشتری دادم و بعد از تغییرات به طرح نهایی رسیدیم و کار به مرحله اجرا رسید در جانمایی یخچال بر اساس استانداردها عمل کردم و کابینت ها ساخته شد و به ساختمان منتقل شد. هماهنگی نصب را انجام دادم و کار با سرعت هر چه تمام انجام و تحویل مشتری شد. چند روز بعد مشتری با من تماس گرفت و گفت اسباب کشی کردیم و برای جانمایی یخچال در آشپزخانه به مشکل برخورد کردیم و ارتفاع یخچال اجازه نمی دهد تا جای خود قرار بگیرد.
بسیار متعجب شدم سریعا خودم را به محل رساندم. ابتدا فکر می کردم که مشتری اشتباه می کند چون تا بحال چنین مشکلی سابقه نداشت. کابینت های بسیاری ساخت و تحویل داده بودم ولی اتفاقی نیافتاده بود. یخچال را اندازه گرفتم، بله ارتفاع یخچال بلندتر از استاندارد بود. سریعا با نصاب هماهنگ کردم و به محل مشتری آمد. تاج و زیر چراغ را به سرعت باز کردیم و کابینت بالای یخچالی را باز کرده و شروع به اصلاح کردیم. برای اصلاح درب مجبور شدم به کارگاه بروم تا آن را اصلاح کنم. در نهایت به سرعت کار را اصلاح کردیم و به مشتری تحویل دادیم.
این موضوع چندین پیامد و درس برای کسب و کار من داشت که بسیاری از نکات را در کتاب آموزش کابینت سازی خودم توضیح داده ام.
اول اینکه هیچگاه و هیچگاه بر اساس اطلاعات خودم نباید کار اجرایی را انجام دهم. می توانم از اطلاعاتم برای مشاوره و طراحی اولیه استفاده کنم ولی فهمیدم که همیشه امکان دارد تجهیزاتی که مشتری دارد مثل گاز، یخچال، ماکروفر ممکن است از دایره دانسته های من خارج باشد و بعد از انجام کار به مشکل برخوردم کنم. از آن روز به بعد همیشه در قرارداد عنوان می کردم که اندازه استاندارد یخچال ابعادی است که در متن قرارداد آمده ولی شما (مشتری) باید اندازه ها را تایید کند و اگر غیر از این ابعاد است به من اطلاع دهد.
دوم اینکه چک نکردن اندازه با مشتری باعث صدمه مالی و زمانی می شود و در ضمن برای اصلاح کار قبلی تاثیر مستقیمی در پروژه های بعدی داشته و کارهایم دچار اختلال می شود.
سوم که از هم مهمتر بود متوجه شدم که عدم توجه به اندازه های واقعی علاوه بر ضرر مالی در آن پروژه باعث می شود که در دیدگاه مشتری تنزل درجه پیدا کرده و دیگر نگاه متخصص کابینت را به من نداشته باشد. و نتیجه مهم این بود که دیگر از جانب آن مشتری کس دیگری وارد مجموعه نمی شد و در واقع زنجیره مشتریان قطع می شد که بدترین حالت در کسب و کار من بود.
این تجربه می تواند اهمیت و لزوم دانستن اندازه و استانداردها را برای شما پر رنگ تر کند.
تاکنون به کمک محصولات آموزشی خودم اعم از دوره حضوری و بسته های آموزشی توانسته ام به بیش از ۴۰۰ نفر کمک کنم تا کسب و کار خود را داشته باشند. برخی از دانش آموختگان سامان چوب در سراسر ایران به برندهای معتبر و حرفه ای در حوزه خود تبدیل شده اند.
در بهار سال ۱۳۹۸ تصمیم گرفتم، کتاب آموزش کابینت سازی را نیز بنویسم و به شما همراهان همیشگی سامان چوب ارائه کنم.
این موارد را توضیح دادم تا بدانید کتاب آموزش کابینت سازی کاملا کاربردی است و نتیجه سالها تجربه در زمینه آموزش و طراحی و ساخت کابینت و دکوراسیون در سراسر ایران است.
در سایت سامان چوب آموزش کابینت سازی به صورت حرفه ای برای اولین بار در ایران ارائه می گردد تا دوستان علاقه مند به این حوزه بتوانند مهارت لازم را در زمینه کابینت و دکوراسیون بدست بیاورند و از آن کسب درآمد نیز داشته باشند.
https://samanchoob.com/
دیدگاه ها
ارسال دیدگاه
می خواهید دیدگاه خود را ارسال کنید؟ وارد حساب کاربری خود شوید
اولین دیدگاه را شما برای این آگهی ثبت کنید