قیمت کل: توافقی
نوع: ارائه
آسپارتام یکی از شایع ترین شیرین کننده های مصنوعی است که امروزه استفاده می شود. آسپارتام با ترکیب آمینو اسید آسپارتیک و فنیل آلانین ساخته شده است. اسیدهای آمینه بلوک های ساختمانی پروتئین هستند و به طور طبیعی در بسیاری از غذاها یافت می شوند
آسپارتام در بسیاری از غذاها و نوشیدنی ها استفاده می شود، زیرا حدود 200 برابر شیرین تر از شکر است و یک شیرین کننده مصنوعی کم کالری هست، از سال 1981 در مواد غذایی از جمله نوشابه، دسر، غلات صبحانه و آدامس استفاده شده است که از سال 1981 به عنوان یک افزودنی مواد غذایی در کانادا مجاز شد.
این، به نوبه خود، کالری در غذا یا نوشیدنی را کاهش می دهد.
می توان گفت آسپارتام مورد نیاز برای رسیدن به سطح شیرینی مشخص شده، کمتر از 1٪ از مقدار قند مورد نیاز است. بنابراین 99٫4٪ کالری ها می توانند جایگزین شوند.
آسپارتام شیرین کننده ای مصنوعی هست که برای جلوگیری از پوسیدگی دندان ها بسیار مورد استفاده قرار میگیرد، زیرا قندها بستر اصلی برای باکتری های دهان را تشکیل می دهند پس استفاده از شیرین کننده ای که مقدار مصرفی آن بسیار کمتر از شکر هست عاقلانه تر است.
مدت زمان شیرین کنندگی آسپارتام طولانی تر از ساکارز است، بنابراین اغلب با سایر شیرین کننده های مصنوعی(سوربیتول، مالتیتول، مانیتول، سدیم ساخارین) مانند آکسیفلما پتاسیم مخلوط می شود تا طعم کلی شبیه شکر را به ما بدهد.
کاربردهای آسپارتام :
نمونه هایی از غذاها که ممکن است با آسپارتام شیرین شوند عبارتند از:
رژیم غذایی نوشابه
نوشیدنی های پودری
آدامس
پودینگ خشک
برخی از غلات صبحانه سرد
برخی از محصولات لبنی
مخلوط دسر خشک شده
دسرهای منجمد
آسپارتام به طور کلی در محصولات پخته شده استفاده نمی شود، زیرا هنگامی که حرارت داده می شود شیرین آن را از دست می دهد.
برای سفارش این محصول با کارمندان فروش مجموعه تماس حاصل فرمایید:
فروتن
نمایندگی آسپارتام
نمایندگی خرید آسپارتام
نمایندگی فروش آسپارتام
قیمت نمایندگی آسپارتام
قیمت عمده آسپارتام
خرید عمده آسپارتام
فروش عمده آسپارتام
واردکننده آسپارتام
بازرگانی آسپارتام
فروش آسپارتام تهران
فروش آسپارتام اصفهان
کاربرد آسپارتام
خواص آسپارتام
وارد کننده آسپارتام
مضرات آسپارتام
واردات آسپارتام
مشخصات آسپارتام
ساختار آسپارتام
تولید کننده آسپارتام
قیمت فروش آسپارتام
آنالیز آسپارتام
آسپارتام غذایی
آسپارتام خوراکی
آسپارتام صنعتی
آسپارتام در بسیاری از غذاها و نوشیدنی ها استفاده می شود، زیرا حدود 200 برابر شیرین تر از شکر است و یک شیرین کننده مصنوعی کم کالری هست، از سال 1981 در مواد غذایی از جمله نوشابه، دسر، غلات صبحانه و آدامس استفاده شده است که از سال 1981 به عنوان یک افزودنی مواد غذایی در کانادا مجاز شد.
این، به نوبه خود، کالری در غذا یا نوشیدنی را کاهش می دهد.
می توان گفت آسپارتام مورد نیاز برای رسیدن به سطح شیرینی مشخص شده، کمتر از 1٪ از مقدار قند مورد نیاز است. بنابراین 99٫4٪ کالری ها می توانند جایگزین شوند.
آسپارتام شیرین کننده ای مصنوعی هست که برای جلوگیری از پوسیدگی دندان ها بسیار مورد استفاده قرار میگیرد، زیرا قندها بستر اصلی برای باکتری های دهان را تشکیل می دهند پس استفاده از شیرین کننده ای که مقدار مصرفی آن بسیار کمتر از شکر هست عاقلانه تر است.
مدت زمان شیرین کنندگی آسپارتام طولانی تر از ساکارز است، بنابراین اغلب با سایر شیرین کننده های مصنوعی(سوربیتول، مالتیتول، مانیتول، سدیم ساخارین) مانند آکسیفلما پتاسیم مخلوط می شود تا طعم کلی شبیه شکر را به ما بدهد.
کاربردهای آسپارتام :
نمونه هایی از غذاها که ممکن است با آسپارتام شیرین شوند عبارتند از:
رژیم غذایی نوشابه
نوشیدنی های پودری
آدامس
پودینگ خشک
برخی از غلات صبحانه سرد
برخی از محصولات لبنی
مخلوط دسر خشک شده
دسرهای منجمد
آسپارتام به طور کلی در محصولات پخته شده استفاده نمی شود، زیرا هنگامی که حرارت داده می شود شیرین آن را از دست می دهد.
برای سفارش این محصول با کارمندان فروش مجموعه تماس حاصل فرمایید:
فروتن
نمایندگی آسپارتام
نمایندگی خرید آسپارتام
نمایندگی فروش آسپارتام
قیمت نمایندگی آسپارتام
قیمت عمده آسپارتام
خرید عمده آسپارتام
فروش عمده آسپارتام
واردکننده آسپارتام
بازرگانی آسپارتام
فروش آسپارتام تهران
فروش آسپارتام اصفهان
کاربرد آسپارتام
خواص آسپارتام
وارد کننده آسپارتام
مضرات آسپارتام
واردات آسپارتام
مشخصات آسپارتام
ساختار آسپارتام
تولید کننده آسپارتام
قیمت فروش آسپارتام
آنالیز آسپارتام
آسپارتام غذایی
آسپارتام خوراکی
آسپارتام صنعتی
دیدگاه ها
ارسال دیدگاه
می خواهید دیدگاه خود را ارسال کنید؟ وارد حساب کاربری خود شوید
اولین دیدگاه را شما برای این آگهی ثبت کنید