قیمت کل: 0 تومان
نوع: ارائه
گرمکن صنعتی غذا جزء تجهیزات نگهداری آشپزخانه صنعتی می باشد .و در ظرفیت های ۲۰-۳۰-۴۰-۵۰-۱۰۰-۲۰۰ نفره تولید میشود.
گرمخانه غذا برای گرم کردن غذا و یا گرم نگه داشتن مورد استفاده قرار میگیرد.
سوخت مصرفی گرمکن غذا به صورت برقی و گازی می باشد.
همچنین گرمکن غذا صنعتی در ابعاد مختلف بنا به سفارش مشتری ساخته می شود.
زیرا جنس گرمکن غذا صنعتی از ورق استیل می باشد .گرمخانه آشپزخانه صنعتی
به عبارتی دیواره گرمکن غذا به صورت دوجداره و یا سه جداره ساخته می شود .
زیرا گرمخانه غذا به صورت گرمکن مرطوب,گرمخانه خشک,کانتر گرم,گرمخانه بیمارستانی میباشد.
بنابراین گرمخانه مرطوب ، غذا را به وسیله بخار به وجود آمده از آب داخل لگن زیرگرمخانه گرم می کند.
گرمکن خشک داخل خود را به وسیله گرمای شعله یا المنت گرم کرده و گرم نگه می دارد.
کانتر گرم که در رویه آن چند عدد لگن بن ماری قرار دارد و غذا در داخل آن لگن ها قرار میگیرد.
زیر لگن های بن ماری آب وجود دارد که به وسیله شعله یا المنت گرم می شود.
با بخار آب بوجود آمده لگن های حاوی غذا و مواد غذایی گرم می شود.
مرطوب بودن گرما باعث خشک نشدن و تازه ماندن غذا ها می شود.
گرمخانه بیمارستانی به صورت متحرک و برقی بوده و غذا را به صورت مرطوب گرم نگه می دارد.
بنابراین گرمکن خشک از ورق استیل ساخته می شود.گرمخانه غذا اداری
دیواره های گرمخانه به صورت دو جداره می باشد. جداره های داخل گرمخانه از ورق گالوانیزه به علت بالا بودن استحکام ورق استفاده می شود.
اصولا طبقات داخل دستگاه گرمکن غذا پرسنلی به صورت شلف متحرک می باشد.
همچنین بر روی شعله گرمخانه خشک یک عدد چدن قرار میگیرد تا شعله به صورت غیر مستقیم باشد.
گرمکن غذا رستورانی به صورت دو درب و تک درب ساخته می شود.
گرمخانه غذا برای گرم کردن غذا و یا گرم نگه داشتن مورد استفاده قرار میگیرد.
سوخت مصرفی گرمکن غذا به صورت برقی و گازی می باشد.
همچنین گرمکن غذا صنعتی در ابعاد مختلف بنا به سفارش مشتری ساخته می شود.
زیرا جنس گرمکن غذا صنعتی از ورق استیل می باشد .گرمخانه آشپزخانه صنعتی
به عبارتی دیواره گرمکن غذا به صورت دوجداره و یا سه جداره ساخته می شود .
زیرا گرمخانه غذا به صورت گرمکن مرطوب,گرمخانه خشک,کانتر گرم,گرمخانه بیمارستانی میباشد.
بنابراین گرمخانه مرطوب ، غذا را به وسیله بخار به وجود آمده از آب داخل لگن زیرگرمخانه گرم می کند.
گرمکن خشک داخل خود را به وسیله گرمای شعله یا المنت گرم کرده و گرم نگه می دارد.
کانتر گرم که در رویه آن چند عدد لگن بن ماری قرار دارد و غذا در داخل آن لگن ها قرار میگیرد.
زیر لگن های بن ماری آب وجود دارد که به وسیله شعله یا المنت گرم می شود.
با بخار آب بوجود آمده لگن های حاوی غذا و مواد غذایی گرم می شود.
مرطوب بودن گرما باعث خشک نشدن و تازه ماندن غذا ها می شود.
گرمخانه بیمارستانی به صورت متحرک و برقی بوده و غذا را به صورت مرطوب گرم نگه می دارد.
بنابراین گرمکن خشک از ورق استیل ساخته می شود.گرمخانه غذا اداری
دیواره های گرمخانه به صورت دو جداره می باشد. جداره های داخل گرمخانه از ورق گالوانیزه به علت بالا بودن استحکام ورق استفاده می شود.
اصولا طبقات داخل دستگاه گرمکن غذا پرسنلی به صورت شلف متحرک می باشد.
همچنین بر روی شعله گرمخانه خشک یک عدد چدن قرار میگیرد تا شعله به صورت غیر مستقیم باشد.
گرمکن غذا رستورانی به صورت دو درب و تک درب ساخته می شود.
دیدگاه ها
ارسال دیدگاه
می خواهید دیدگاه خود را ارسال کنید؟ وارد حساب کاربری خود شوید
اولین دیدگاه را شما برای این آگهی ثبت کنید