قیمت کل: توافقی
نوع: ارائه
در طراحی اجاق صنعتی از مهم ترین فاکتور ها می توان به ایمنی اشاره کرد. ایمنی گاز ها به لحاظ خطر ساز بودن گاز همواره مورد توجه تیم تولید تجهیزات آشپزخانه های صنعتی استیل سامی بوده است.
قسمت پایین این محصول به صورت فر طراحی و تولید شده است که برای پخت و دم کردن برنج، ته چین و یا گرم نگهداشتن مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد.
اسکلت بندی اجاق های چهار شعله فر دار از پروفیل های مقاوم 20 20 است.
شعله های بزرگ اجاق های صنعتی اجازه طبخ هر نوع غذایی را به آشپز رستوران می دهد
قسمت پایین این محصول به صورت فر طراحی و تولید شده است که برای پخت و دم کردن برنج، ته چین و یا گرم نگهداشتن مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد.
اسکلت بندی اجاق های چهار شعله فر دار از پروفیل های مقاوم 20 20 است.
شعله های بزرگ اجاق های صنعتی اجازه طبخ هر نوع غذایی را به آشپز رستوران می دهد
دیدگاه ها
ارسال دیدگاه
می خواهید دیدگاه خود را ارسال کنید؟ وارد حساب کاربری خود شوید
اولین دیدگاه را شما برای این آگهی ثبت کنید