قیمت کل: 0 تومان
نوع: ارائه
سرخ کن استیل ، سرخ کن پایه دار
سرخ کن در رستوران ، فست فود ، و ساندویچی ها استفاده می شود.
برای سرخ کردن فلافل ، سیب زمینی و...
سرخ کن را می توان به صورت رومیزی پایه دار استفاده کرد.
در دو مدل تک لگن و دو لگن و 3 لگن با توری استفاده نمود .لگن های سرخ کن متحرک می باشد.
نحوه کار
لگن های بن ماری بر روی شعله ها قرار می گیرند و روغن داخل لگن بنماری ریخته می شود. برای هر لگن یک عدد توری با دسته نسوز قرار داده می شود که مواد غذایی جهت سرخ شدن مانند فلافل و سیب زمینی در این محفظه توری قرار می گیرد. و بعد از سرخ شدن توری برداشته می شود تا روغن آن گرفته شود.
ارسال سراسر کشور از طریق باربری
برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ما تماس بگیرید
سرخ کن در رستوران ، فست فود ، و ساندویچی ها استفاده می شود.
برای سرخ کردن فلافل ، سیب زمینی و...
سرخ کن را می توان به صورت رومیزی پایه دار استفاده کرد.
در دو مدل تک لگن و دو لگن و 3 لگن با توری استفاده نمود .لگن های سرخ کن متحرک می باشد.
نحوه کار
لگن های بن ماری بر روی شعله ها قرار می گیرند و روغن داخل لگن بنماری ریخته می شود. برای هر لگن یک عدد توری با دسته نسوز قرار داده می شود که مواد غذایی جهت سرخ شدن مانند فلافل و سیب زمینی در این محفظه توری قرار می گیرد. و بعد از سرخ شدن توری برداشته می شود تا روغن آن گرفته شود.
ارسال سراسر کشور از طریق باربری
برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ما تماس بگیرید
دیدگاه ها
ارسال دیدگاه
می خواهید دیدگاه خود را ارسال کنید؟ وارد حساب کاربری خود شوید
اولین دیدگاه را شما برای این آگهی ثبت کنید